domain regisztráció - .hu domain regisztráció csak bruttó 2990 Ft / 2 év!
Regisztrálj nálunk domaint, egyszerűen és gyorsan!
webtárhely szolgáltatás - 10 GB dox.start webtárhely mindössze bruttó 9990 Ft / év!
Most ajándék .hu domain név regisztrációval!
virtuális szerver - 1Ghz Cpu 1Gb Ram 50Gb tárhely 5990 Ft / Hó!
Nézd meg többi vps csomagunkat is!
kapcsolat - Tel: +36(30)-573-87-26
Ügyfélszolgálat: 1132 Bp. Victor Hugo utca 11-15.

Domain regisztráció

Domain regisztráció gyorsan és egyszerűen

Domain regisztráció pár lépésben? IGEN!

Nálunk a regisztráció gyerekjáték. Egyszerűen kezelhető felületünkön bárki könnyedén és gyorsan intézheti domain ügyeit, legyen szó új regisztrációról vagy domain átregisztrációról. A keresőnkbe egyszerre akár több domain nevet is beírhatsz, ezzel meggyorsíthatod a csoportos regisztrációt. Néhány lépésben, pofonegyszerűen akár webtárhely csomagot is hozzárendelhetsz a kiválasztott domainedhez, amelyről azonnal díjbekérőt generál a rendszer neked.
Regisztrálj domaint pár lépéssel

Próbáld ki most a domain keresőt!

Domain regisztráció első lépés Domain regisztráció második lépés Domain regisztráció harmadik lépés
Keresd meg a domained!
Írd be a keresőbe a kívánt domain neveket és rendszerünk megvizsgálja, hogy regisztrálható-e.
Rendelj hozzá tárhelyet
Ha szükséged van webtárhely csomagra, akkor válaszd ki a neked megfelelőt.
Kész is vagy!
Már csak a fizetési módot kell kiválasztanod, és utánna már használhatod is.
Gyors domain regisztráció

A regisztráció folyamata lépésről lépésre

Első lépésként csupán csak a domain kereső oldalon kell beírnod a kívánt nevet és megnézned, hogy szabad-e, vagy valaki már esetleg korábban regisztrálta. Már csak webtárhely csomagokat kell választanod, amennyiben úgy érzed, hogy szükséged lesz rá. Bejelentkezés után tudod véglegesíteni a rendelésedet, amiről automatikusan értesítőt küldünk neked. A folyamat teljesen automatizált, neked csak követned kell a megadott lépéseket.

  • Online keress rá a domainedre
  • Regisztrálj vagy jelentkezz be
  • Csatold a szükséges dokumentumokat
  • Válaszd ki a fizetési módot
  • . Hu domain neved 2 nap alatt aktiválódik

Ilyen egyszerű nálunk domain nevet regisztrálni, csak pár lépés, és máris lefoglaltad a megfelelő domaint. Ne feledd, akár csoportos regisztrációra is van lehetőség!

Domain regisztráció magánszemélyek részére

A .hu domain név regisztrációjához magánszemélyeknek szükséges a szerződés aláírása, és visszajuttatása hozzánk, amit megtehetsz online vagy postai úton. A regisztrációról szóló szerződésed a rendszerünkből automatikusan letöltheted .pdf vagy .doc formátumban.

Domain regisztráció cégek és vállalkozások részére

A .hu domain név regisztrációjához cég esetén szükség lesz az aláírási címpéldány és a cégbírósági végzés másolatára. Ha nincs aláírási címpéldány, akkor a banki aláíró dokumentum is megfelel. Fontos, hogy a dokumentumokat a cégszerű aláírással megegyező módon kell aláírni. Egyéni vállalkozás esetén a vállalkozói igazolvány másolata szükséges.

Milyen domaint választhatsz?

Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen érdemes mérlegelned, hogy milyen domain nevet szeretnél. Fontos megjegyezni, hogy minimum 2, maximum 40 karakter hosszúságú lehet a választott név, illetve csakis a latin ábécé ékezet nélküli betűit, a magyar ékezetes magánhangzókat, a számokat és a kötőjelet tartalmazhatja. Tisztában kell lenned azzal is, hogy nem regisztrálható jogellenes, megbotránkozást vagy félelmet keltő, illetve megtévesztő név. Többféle domain végződést kínálunk. A főleg magyarországi látogatók kiszolgálására létrehozott weboldalak számára a .hu végződést ajánljuk. Lehetőséget kínálunk úgynevezett második szintű domainek regisztrációjára is, melyek végződése lehet .shop.hu, . info.hu vagy .co.hu. Számos nemzetközi végződés közül is válogathatsz..

Letölthető dokumentumok

Itt találod meg a domain regisztrációhoz kapcsolódó dokumentumokat, válaszd ki a megfelelő formátumot.

Kapcsolódó oldalak