domain regisztráció - .hu domain regisztráció csak bruttó 2990 Ft / 2 év!
Regisztrálj nálunk domaint, egyszerűen és gyorsan!
webtárhely szolgáltatás - 10 GB dox.start webtárhely mindössze bruttó 9990 Ft / év!
Most ajándék .hu domain név regisztrációval!
virtuális szerver - 1Ghz Cpu 1Gb Ram 50Gb tárhely 5990 Ft / Hó!
Nézd meg többi vps csomagunkat is!
kapcsolat - Tel: +36(30)-573-87-26
Ügyfélszolgálat: 1132 Bp. Victor Hugo utca 11-15.

Fizetési módok

A megrendelésedet többféle módon fizetheted ki

Fizetési módok amiket igénybe vehetsz nálunk

Bankkártyás fizetés PayU rendszerén Payu Hungary rendszerén maximális biztonságban tudsz vásárolni Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, és American Express bankkártyával. Payu teljes körű magyar ügyfélszolgálatot tart fent.

Nálunk a Paypalt is használhatod Nálunk is biztonságban használhatod fizetési módként a világhírű paypal rendszerét. Rendszerünkbe teljesen automatán van integrálva, neked csak a lépéseket kell követned.

Befizetés Cib bankfiókban Megrendelésedet gyorsan és egyszerűen befizetheted a hozzád közel eső CIB bankfiókban. Befizetésedet azonnal fogjuk látni, és szolgáltatásod aktiválódik.

Postai befizetést is választhatsz Van lehetőséged postán is befizetned a szolgáltatás díját rózsaszín postai utalványon, de akár választhatod, hogy csekken kapd meg postán.

Készpénzes befizetés az irodánkban Nálunk van lehetőséged arra, hogy bármelyik megrendelt szolgáltatásodat készpénzben tudd rendezni az irodánkban.

Tudtad, hogy szolgáltatásodat bankkártyával azonnal rendezheted? A szolgáltatásodat természetesen nagyon gyorsan és maximális biztonságban akár bankkártyával is ki tudod fizetni. Használj bankkártyát, hiszen szupergyorsan megrendelheted a kívánt szolgáltatást.