domain regisztráció - .hu domain regisztráció csak bruttó 2990 Ft / 2 év!
Regisztrálj nálunk domaint, egyszerűen és gyorsan!
webtárhely szolgáltatás - 10 GB dox.start webtárhely mindössze bruttó 9990 Ft / év!
Most ajándék .hu domain név regisztrációval!
virtuális szerver - 1Ghz Cpu 1Gb Ram 50Gb tárhely 5990 Ft / Hó!
Nézd meg többi vps csomagunkat is!
kapcsolat - Tel: +36(30)-573-87-26
Ügyfélszolgálat: 1132 Bp. Victor Hugo utca 11-15.

Magunkról

Ismerd meg cégünk történetét

A Dox Táthelyről

Dox Internet A Dox Tárhely 2004 óta immáron 12 éve a magyar webhoszting piac egyik dinamikusan fejlődő szolgáltatójaként komplex internetes webtárhely és domain regisztrációs szolgáltatásokkal áll magán és üzleti ügyfelek rendelkezésére.

Folyamatosan figyeljük a piaci igényeket és hozzáigazítjuk a szolgáltatásainkat. Egyéni ügyfelektől a nagyvállalatokig költséghatékony előre kiszámítható megoldásokat nyújtunk. Legyen szó domain regisztrációról vagy webtárhely szolgáltatásról, gyakorlatilag bármilyen igényű és méretű partnert maximálisan ki tudunk szolgálni.

Partnereink között az elmúlt évek során magánszemélyek és számos kis és nagyvállalkozás, illetve alapítványok választották a szolgáltatásainkat. Fontosnak tartjuk, hogy minden kedves meglévő és leendő ügyfeleink kiemelt odafigyelésben részesüljenek.

Weben.Velünk

Az online webhoszting világát szeretnénk a magunk eszközeivel mindenki számára elérhetővé tenni úgy, hogy szolgáltatásainkat és adminisztrációs rendszereinket úgy alakítjuk ki így azt bárki könnyedén használni tudja.

Innovatív egyedi megoldásainkkal reméljük, hogy egyre több magánszemélyt és vállalkozás webes tartalmát tudjuk kiszolgálni.

100%-ban Magyar vállalkozás Magyar tulajdonosokkal

Magyar válalkozás Talán az egyik legfontosabb, hogy Magyar nyelven megjelenő Magyar törvények szerint tevékenykedő szolgáltatást igénybe venni mindig sokkal egyszerűbb, jobb, és biztonságosabb.

100% Magyar tulajdonban lévő vállalkozásként fontosnak tartjuk, hogy minden szolgáltatásunk világszínvonalú legyen és ezért mindent megteszünk. Természetesen az sem elhanyagolható, hogy ha bármilyen kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, vagy csak technikai segítségre lenne szükséged ügyfélszolgálatunk magyar nyelven segít a nap 24 órájában.