domain regisztráció - .hu domain regisztráció csak bruttó 2990 Ft / 2 év!
Regisztrálj nálunk domaint, egyszerűen és gyorsan!
webtárhely szolgáltatás - 10 GB dox.start webtárhely mindössze bruttó 9990 Ft / év!
Most ajándék .hu domain név regisztrációval!
virtuális szerver - 1Ghz Cpu 1Gb Ram 50Gb tárhely 5990 Ft / Hó!
Nézd meg többi vps csomagunkat is!
kapcsolat - Tel: +36(30)-573-87-26
Ügyfélszolgálat: 1132 Bp. Victor Hugo utca 11-15.

Virtuális szerver

Ismerd meg a vps szervert

Élvezd a virtuális szerver előnyeit

virtuális
szerverek
fizikai
szerverek
Te
szervered
Szerverben több szerver? IGEN!

Első ránézésre valami nagyon bonyolult dolgot sugall a virtuális szerver kifejezés, pedig pont az ellenkezője egy nagyon egyszerű ám de nagyon hasznos szolgáltatás. A virtuális környezet nagy előnye, hogy teljesen azonos paraméterekkel rendelkezik a felhasznált erőforrás mint a gazdaszerver. Így egy teljes jogosultságokkal rendelkező szervert kapsz, amire szinte bármilyen operációs rendszert telepíthetsz. Természetesen az erőforrások skálázhatóak, így olyan teljesítményt használsz ami megfelel az igényeidnek.

virtuális szerver

A virtuális szerver talán az egyik legköltséghatékonyabb módja annak, hogy saját korlátlan szervert üzemelj be villámgyorsan. Így elkerülheted a saját szerverrel járó nagyobb költségeket, és a hardware meghibásodásokkal se kell törődnöd.

Virtuális szerver bérlés
Költséghatékony
saját szerver
Teljesértékű szerver
vps szerver
Meglepően sokoldalú

Az erőforrásokat sokkal jobban szét lehet osztani egy virtuális szerver esetén mint egy fizikai szervernél ezért a vps kihasználása sokkal dinamikusabb. Ha nagyobb tárhelyet, vagy memóriát illetve cpu teljesítményt szeretnél csak igényelned kell és máris élvezheted a megnövelt kapacitást. Nagyon jó felhasználható forgalmas weboldalaknál vagy webáruházaknál ahol már egy sima tárhely nem nyújt megfelelő teljesítményt. De a felhasználási terület szinte megszámlálhatatlan. .

Szinte az összes létező operációs rendszert tudod használni, természetesen a legfrissebb kiadásokat is megtalálod. A kezelőfelület pofon egyszerű, hiszen vps online webes felületünkről gyerekjáték a virtuális szervered adminisztrálása.

Beruházás nélküli saját szerver Minden vállalkozás indulásánál nagyon fontos tényező, hogy indulási költségei minimalizálva legyenek. A virtuális szerver környezet nagy előnye, hogy teljes értékű szervert kapsz mint ha saját fizikai szervered lenne. Szupergyors teljesítményt, kimagasló sávszélességet, és nagy tárhelyet, ami töredéke mint ha fizikailag helyeznél el szervert.
Élvezd a saját szerverkörnyezet előnyeit A szabadság ami miatt nagyon sok ügyfelünk választja a virtuális környezetet. Hiszen teljes értékű szerverként szinte korlátlan lehetőséged van a platformon. Telepíthetsz weboldal kiszolgálókat, webáruházakat, blog rendszereket, privát hálózatokat hozhatsz létre mindezt korlátozások nélkül.
Nem kötünk le hűségidővel! Más szolgáltatokhoz képest mi nem fogunk veled aláíratni több éves hűség időt, és nem lesz az apró betűs részben több hónapnyi felmondási idő és nem fogsz találkozni rejtett költségekkel sem. Mi nem hűségidővel, hanem profi szolgáltatásokkal szeretnénk magunkhoz láncolni.
Tudtad, hogy vps szerveredet bárhonnan adminisztrálhatod? Online webes felületünk lehetővé teszi, hogy a virtuális szerveredet bárhol és bármikor tudd adminisztrálni akár mobil vagy táblagép segítségével. Többé nem gond az újraindítás vagy telepítés, pár klikk és kész is van.