domain regisztráció - .hu domain regisztráció csak bruttó 2990 Ft / 2 év!
Regisztrálj nálunk domaint, egyszerűen és gyorsan!
webtárhely szolgáltatás - 10 GB dox.start webtárhely mindössze bruttó 9990 Ft / év!
Most ajándék .hu domain név regisztrációval!
virtuális szerver - 1Ghz Cpu 1Gb Ram 50Gb tárhely 5990 Ft / Hó!
Nézd meg többi vps csomagunkat is!
kapcsolat - Tel: +36(30)-573-87-26
Ügyfélszolgálat: 1132 Bp. Victor Hugo utca 11-15.

SSD tárhely csomagok

Élvezd az ssd tárhely gyorsaságát
dox.start.ssd
dox.web.ssd
dox.pro.ssd

Turbózd fel a weboldalad sebességét!

gyors ssd webtárhely
Szeretnéd, ha weboldalad a konkurenciánál is jóval gyorsabban töltődjön be? Szeretnéd élvezni a gyors weboldal előnyeit? Ha igen, neked az SSD tárhely csomagra van szüksége!

Az SSD technológia mára már elérhető optimális megoldást jelent olyan weboldalak számára amik megkövetelik a komolyabb teljesítményt. Régóta gondot jelentett a szerverek világában, hogy a háttértárolók sebessége jelentette a szűk keresztmetszetet ami miatt gyakran lassulások jelentkeztek. Ez egy komplex problémát jelent a szolgáltatónak, hiszen szerverei túlterheltek lesznek és így ügyfeleket veszíthet. Megoldást egy olyan meghajtó rendszer jelent ami lehetővé teszi a szupergyors írási és olvasási folyamatokat egymástól függetlenül.
Az SSD technológia lényege, hogy a merevlemez nem tartalmaz mozgó alkatrészeket ami miatt szokott a legtöbb hiba szokott keletkezni. Az adatokat csúcs sebességű memóriachipek tárolják, így jelentősen felgyorsítva az adatáramlást. Jelenleg 500mb/s feletti írás és olvasási sebesség érhető el folyamatosan!

Ami még figyelemre méltó a válaszidő, ami kevesebb mint 0,2 ms! Az SSD elterjedését jelenleg még relatív magas ár/tárterület érték akadályozza, ami a szerverkörnyezetre fokozottan igaz. Az SSD tárhely szervereinkben kizárólag megbízható IBM SSD meghajtókat használunk.

SSD tárhely csomagjainkat fokozottan ajánljuk nagy forgalmú webáruházaknak, blogoknak, cms rendszerknek ahol ténylegesen szükség van a többlet teljesítményre.