domain regisztráció - .hu domain regisztráció csak bruttó 2990 Ft / 2 év!
Regisztrálj nálunk domaint, egyszerűen és gyorsan!
webtárhely szolgáltatás - 10 GB dox.start webtárhely mindössze bruttó 9990 Ft / év!
Most ajándék .hu domain név regisztrációval!
virtuális szerver - 1Ghz Cpu 1Gb Ram 50Gb tárhely 5990 Ft / Hó!
Nézd meg többi vps csomagunkat is!
kapcsolat - Tel: +36(30)-573-87-26
Ügyfélszolgálat: 1132 Bp. Victor Hugo utca 11-15.

SSL tanúsítványok

SSL tanúsítvány a maximális biztonságért

Az SSL digitális tanúsítvány

ssl tanúsítvány
Az SSL működése

A rendszer úgy működik, hogy a felhasználó megtekint egy ssl tanúsítvánnyal rendelkező weboldalt és közben a webszerver a böngészőnek elküldi az ssl tanúsítványt. Az esetek nagy részében ebből a folyamatból semmi nem vehető észre hiszen a tanúsítványokat hitelesített szolgáltatók állítják ki, melyeket már a böngésződbe előre beimportálták. Az ellenőrzés általában két lépcsőben történik meg, elsőként a hitelesítés-szolgáltatót ellenőrzik, majd a tanúsítványt és a domaint.

A weboldalakkal és szerverekkel történő biztonságos kommunikáció titkosításának a legkézenfekvőbb módja az SSL technológia használata.

Az SSL titkosítással minden webszerver és böngésző kompatibilis. Olyan területeken mint elektronikus fizetések, webáruházak, ügyfélkezelő rendszerek kiemelten fontos, hogy a biztonságos adatforgalom és kommunikáció szavatolva legyen.

Az ügyfeleid és vásárlóid nagy részét is elveszítheted ha nem garantálod a biztonságos SSL kapcsolatot. Nálunk egyszerűen teheted szolgáltatásod biztonságosabbá!
Webáruház ssl
A magasan titkosított ssl tanúsítvány segíti felhasználóidat, hogy webáruházadban az online fizetések maximális biztonságban történjenek meg. Internetes tanulmányok kimutatták, hogy a látógatók igen nagy rétege eláll az online vásárlástól ha nem találja biztonságosnak a webáruházat.

Védje adatai ssl tanúsítvánnyal
Védd meg te is felhasználóid bizalmas és fontos adatait a hekkerektől vagy adathalászoktól. Ne kockáztass, hiszen ügyfeleket veszíthetsz ha vállalkozásod a nem megfelelően titkosított adatkapcsolattal rendelkezik.

facebook ssl
Facebook ssl? Nem probléma! Nemrég a világ legnagyobb közösségi oldala is bevezette, hogy az oldalgazdák által futtatott applikációknak titkosított adatfolyamatot kell használniuk. Már az alap csomag is teljesen megfelel erre a célra.

Rapidssl
Rapidssl Wildcard
True BusinessID
True BusinessID W