domain regisztráció - .hu domain regisztráció csak bruttó 2990 Ft / 2 év!
Regisztrálj nálunk domaint, egyszerűen és gyorsan!
webtárhely szolgáltatás - 10 GB dox.start webtárhely mindössze bruttó 9990 Ft / év!
Most ajándék .hu domain név regisztrációval!
virtuális szerver - 1Ghz Cpu 1Gb Ram 50Gb tárhely 5990 Ft / Hó!
Nézd meg többi vps csomagunkat is!
kapcsolat - Tel: +36(30)-573-87-26
Ügyfélszolgálat: 1132 Bp. Victor Hugo utca 11-15.

Wordpress tárhely

Ismerd meg a Wordpress tárhely előnyeit

Használj wordpresst korlátok nélkül

Wordpress az egyik legrégebbi és leghíresebb cms rendszer a világon. Ez nem véletlen, hiszen hatalmas rajongó táborral rendelkezik és folyamatosan frissül. Természetesen teljesen ingyenes, és szinte minden személyre szabható benne talán ez lehet az évek óta tartó töretlen sikerének a kulcsa.

Wordpress rendszerrel a weblap építés szinte gyerek játék. Nagyon egyszerűen és gyorsan komplett webárházakat, blogokat, üzleti oldalakat lehet elkészíteni. Ha garantáltan jó szolgáltatást akarsz wordpress weblapodnak válaszd valamelyik webtárhely csomagot.

Wordpress webtárhely
gyors wordpress tárhely
Legyen blogod 5 perc alatt! Akár percek alatt teljesen működőképes blog rendszert tudsz feltelepíteni a Wordpress segítségével. Legszebb az egészben, hogy szaktudás se kell hiszen minden automata.

Wordpress üzleti oldal
Készítsd el üzleti weblapodat Vállalkozásodnak szeretnél üzleti weboldalt amit akár a titkárnő is egyszerűen tud bármikor és bárhonnan szerkeszteni? Nem probléma a Wordpress ebben is segít neked.

Wordpress modulok
Modulok, sablonok 1 klikkel Nem utolsó szempont, hogy a Wordpress cms rendszer talán a világ egyik legnagyobb modul és kiegészítő adatbázisával rendelkezik, ahol mindenki megtalálja amit keres.

Megoldjuk helyetted a telepítést A legismertebb Cms tartalomkezelő rendszereket (Wordpress, Drupal, Joomla, stb...) díjmenetesen feltelepítjük neked, és elvégezzük az optimális beállításokat, hogy a maximumot hozd ki weboldaladból.
Tudtad, hogy weboldalad előrébb kerülhet a keresőkben? Szeretnéd ha weboldalad sokkal jobb helyezést érne el az ismertebb keresőkben? Szeretnél profitálni a weboldaladból? Erre tudunk átfogó keresőoptimizációs megoldásokat, hiszen az ország legjobb Seo szakembereivel állunk kapcsolatban.

Kapcsolódó oldalak